Удосконалення організації робочого часу на сучасному підприємстві

Автор(и)

  • T.V. Kyrychok

Анотація

Кадрова політика та управління трудовими ресурсами є однією з найважливіших соціально-економічних характеристик будь-якого підприємства, і особливу значущість даний аспект набуває в умовах ринкової економіки. Актуальність дослідження даної теми обумовлена тим, що визначальним фактором, який впливає на конкурентоспроможність, економічне зростання і ефективність виробництва, є наявність на підприємстві людських ресурсів, здатних професійно вирішувати поставлені завдання. Для ефективного управління персоналом у бізнесі, підприємство потребує цілеспрямованої системі роботи з кадрами, яка дозволить якнайкраще управляти людськими ресурсами від моменту прийому на роботу до завершення кар'єри.

Посилання

Аверин А.Н. Управление персоналом, кадровая и социальня политика в организации / Аверин А.Н. – Москва: МПСИ, 2005. – 224 с.

Звіт про кількість працівників, їхній якісний склад та професійне навчання: Форма статистичного звіту № 6-ПВ. – ЦЕНТР Поштового зв’язку № 9, 2007-2009. – 2 с.

Звіт про використання робочого часу: Форма статистичного звіту № 3- ПВ. – ЦЕНТР Поштового зв’язку № 9, 2008-2009. – 2 с.

Черненко В.М. Економіка праці і соціально трудових відносин: Навчальний посібник / Черненко В.М., Рижиков В.С., Єськов О.П. – Київ: Центр навчальної літератури, 2006. – 256 с.

Магура М.И. Оценка работы персонала. Практическое пособие для руководителей разного уровня и специалистов кадровых служб / Магура М.И., Курбатова М.Б. – М.: ЗАО «Бизнес-школа» Интел-Синтез, 2001. – 144 с.

Завіновська Г.Т. Економіка праці: Навчальний посібник / Завіновська Г.Т. – Київ: КНЕУ, 2006. – 300 с.

Щекин Г.В. Социальная теория и кадровая политика / Щекин Г.В. Київ: МАУП, 2000. – 576 с.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Статті