Концепція розробки порталу електронного портфоліо студентів.

Автор(и)

  • A.Yu. Spektor
  • O.M. Anisimova

Ключові слова:

портфоліо студентів, навчання, мотивація, веб технології, освіта

Анотація

У даному дослідженні висвітлюється проблема працевлаштування студентів та вирішення її за допомогою системи електронного портфоліо. В роботі наведено досвід інших університетів України при впровадженні даної системи та проблеми з якими вони стикались. Зазначено переваги від провадження подібної системи в університеті, як для студентів так і роботодавців. Описано структуру сайту та його змістове оформлення, принцип роботи фільтру сайту та механізми взаємодії користувачів.

Посилання

Технологія портфоліо – [Електронний ресурс] – Режим доступу: https://goo.gl/Gwn4nE

Анісімова О. М. Рівень використання інформаційних систем як важлива складова потенціалу у корпоративному управлінні / О. М. Анісімова, Д. О. Анісімов // Вісник Хмельницького національного університету. Економічні науки. – 2017. – № 4. – С. 146–149. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vchnu_ekon_2017_4_29.

Панченко Л. Ф. Електронне портфоліо студента / Л. Ф. Панченко // Вісник Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. – 2013. – № 7. – С. 281–284. – [Електронний ресурс] – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vldubzh_2013_7_45.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Інформаційні технології