Статистичне дослідження динаміки туристичних потоків України за 2000–2016 рр.

Автор(и)

  • D.V. Hnidunets
  • Ya.V. Humeniuk
  • N.V. Burkina

Ключові слова:

туризм, потоки, аналіз, геополітика, зміни, моделювання

Анотація

В даній статті проаналізовано стан туристичних потоків на території України. Висвітлено основні тенденції зміни напрямів туризму основної маси людей, розраховано основні показники, що впливають на динаміку туристичних потоків України та побудовані прогнози на майбутнє.

Посилання

Игнатьева И. Ф. Пространство потоков: экономический и геополитический анализ туризма [Електронний ресурс]. Режимдоступу: http://www.terrahumana.ru/arhiv/13_01/13_01_21.pdf

Туристичні потоки. Державна служба статистики України. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/

Кастельс М. Информационная эпоха: экономика, общество и культура [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.gumer.info/bibliotek_Buks/ Polit/kastel/06.php.

Логінов Якуб. Бути як Ізраїль, або Туризм під час війни // Дзеркало тижня. – 2015. – № 30 (21 серпня).

Побоченко Л. М., Тимошенко О. І. Сучасний стан та пріоритетні напрямки оптимізації розвитку міжнародного туризму в Україні [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://dspace.nbuv.gov.ua/bitstream/handle/ 123456789/54770/14-Pobochenko.pdf?sequence=1.

Виїзд громадян України за кордон за країнами, до яких вони виїжджали, у 2016 році. Державна служба статистики України. [Електронний ресурс]. Режим доступу: http://www.ukrstat.gov.ua/

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Економічні науки