Захист даних в системі eHealth.

Автор(и)

  • Z.V. Deren

Ключові слова:

захист даних, електронна система охорони здоров’я, персональні дані, eHealth

Анотація

У даному дослідженні подана інформація про захист даних в національній системі охорони здоров’я. Розглянуто процес розробки та стан впровадження модулів системи, які відповідають за її безпеку. Проаналізовано особливості процесу збору та обробки персональних даних пацієнтів та заходи захисту цієї інформації. В дослідженні були сформульовані рекомендації та перспективи подальших досліджень у даному напрямку.

Посилання

eHealth. Вікіпедія. URL : https://uk.wikipedia.org/wiki/EHealth. Назва з екрану.

Персональні дані надійно захищені в електронній системі охорони здоров’я. Міністерство охорони здоров’я України. URL : http://moz.gov.ua/article/reform-plan/personalni-dani-nadijno-zahischeni-v-elektronnijsistemi-ohoroni-zdorov’ja. Назва з екрану.

Як медикам працювати з персональними даними пацієнтів. Міністерство охорони здоров’я України. URL: http://moz.gov.ua/article/for-medical-staff/jak-medikam-pracjuvati-z-personalnimi-danimi-pacientiv. Назва з екрану.

Як захищений вхід до системи eHealth. Ezdorovya. URL : https://www.facebook.com/ezdorovya/posts/ безпека-української-електронної-системи-охорони-здоровя-це-ключовий-пріоритет-са/626701057776463/. Назва з екрану.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Природничі та технічні науки