Роль прес-кліпінгу в рекламній діяльності підприємства.

Автор(и)

  • Yu. O. Vakulenko 

Ключові слова:

моніторинг, прес-кліпінг, кліпінг, інформація, підприємство, рекламна діяльність

Анотація

У статті досліджено роль прес-кліпінгу в діяльності підприємства, охарактеризовано види прес-кліпінгу. Методологічною основою роботи є системний підхід, а також застосування підходу наукової об’єктивності, критичного та структурно-системного підходу до літературної та джерельної бази роботи. Специфіка досліджуваної теми передбачає застосування прес-кліпінгу в діяльності підприємства для підвищення його конкурентоспроможності, якості інформаційного обслуговування споживачів, позиції бізнесу на ринку.

Посилання

Навчальні матеріали онлайн. Економіка. Системи моніторингу. URL: pidruchniki.com/75795/ekonomika/klasifikatsiya_sistem_monitoringu.

Підручники онлайн. Право. Валютне право. Поняття і види фінансового моніторингу. URL: stud.com.ua/41322/pravo.

Навчальні матеріали онлайн. Право. Екологічне право. Моніторинг довкілля. URL: pidruchniki.com/1350042455672/pravo/monitoring_dovkillya.

Підручники онлайн. Людина в середовищі Інтернет. Моніторинг Інтернету. URL: stud.com.ua/57500/pravo/lyudina_seredovischi_internet.

Асоціація «Спільний простір». Моніторинг ЗМІ. URL: prostir-monitor.org.

Харківський національний університет. Автомобільний факультет. Технічна експлуатація та сервіс автомобілів. Загальна структура сучасних моніторингових програм. Система моніторингу стану машини. URL: dl.khadi.kharkov.ua.

Навчальні підручники онлайн. Системи моніторингу. Моніторинг. Історія моніторингу. URL: pidruchniki.com.

Тлумачний словник української мови. Технічний стан об’єкта. URL: eslovnyk.com/стан.

Студопедія. Кліпінг. Прес-кліпінг. Моніторинг преси. URL: studopedia.org/12-95053.

Підручники онлайн. Маркетинг. Маркетингові комунікації. Дослідження і аналітика в сфері PR. Моніторинг ЗМІ. Прес-кліпінг. URL: stud.com.ua/67214/marketing/doslidzhennya_analitika_sferi.

Підручники онлайн. Прес-кліпінг. Моніторинг. Види та характеристика прес-кліпінгу. URL: stud.com.ua.

Підручники онлайн. Прес-кліпінг. Моніторинг. Кліпінг, визначення. URL: stud.com.ua.

Миколаївська філія Київського національного університету культури і мистецтв. Прес-кліпінг. Кліпінг. URL: libs.mfknukim.mk.ua/jspui/bitstream.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Природничі та технічні науки