Фінансування вітчизняної освітньої галузі в період реформування.

Автор(и)

  • D.Yu. Vilman

Ключові слова:

фінансування, видатки, освіта, субвенція

Анотація

У дослідженні проаналізовані особливості фінансування вітчизняної галузі освіти. Значна увага зосереджується на статистичній інформації щодо освітніх видатків у динаміці за ряд років. За результатами дослідження ідентифіковані проблеми, запропоновані напрями їх вирішення.

Посилання

Малишко В. В., Макарчук І. М., Городніченко Ю. В. Фінансування освіти в Україні. Економічний вісник університету. 2018. Вип. 38. С. 132–139.

Освіта в Україні: базові індикатори. Інформаційно-статистичний бюлетень результатів діяльності галузі освіти у 2017/2018 н.р. URL : https://mon.gov.ua/storage/app/media/nova-ukrainska-shkola/1serpkonfinformatsiyniy-byuleten.pdf.

Річний звіт про виконання Державного бюджету України за 2018 рік державної казначейської служби України. URL : https://www.treasury.gov.ua/ua/file-storage/richnij-zvit-pro-vikonannya-derzhavnogobyudzhetu-ukrayini-za-2018-rik

Скільки грошей на освіту в Держбюджеті – 2019. URL : https://www.pedrada.com.ua/article/2545- sklki-groshey-na-osvtu-v-derjbyudjet-2019

Фінансове забезпечення установ освіти. Профспілка працівників освіти і науки України. URL : https://pon.org.ua/novyny/6203-fnansove-zabezpechennya-ustanov-osvti-zvernennya-ck-profsplki-do-mon.html.

##submission.downloads##

Номер

Розділ

Економічні науки